Keskustalle etsitään uutta puoluesihteeriä. Harkitsen.

24.04.2023

Lauantain ilmoitusten myötä on tullut kepulaisilta kehoitusta kisailemaan. Keskustalle etsitään uutta puoluesihteeriä syyskuun 2023 puoluekokouksessa Turussa. Riikka Pirkkalainen ilmoitti lauantaina jättävänsä tehtävän, viiden vuoden urakan jälkeen. Riikka on hoitanut hommat tarmolla, palolla ja kiertänyt kenttää.

On tullut pyyntöjä kilpailuun. Kiitän ähtäriläisiä, vaasalaisia ja keskustalaisia kaikkialta Suomesta, jotka näkisivät tässä pohjalaisessa nuoressa miehessä potentiaalia haasteeseen. Harkitsen ehdokkuutta keskustan puoluesihteeriksi. On pohdinnan paikka.

Homma ei ole helppo. Kisakin on takuulla kova. Vaaleissa tuli turpaan. Luottamus meihin oheni kahdeksan vuoden hallitusvastuun jälkeen. Niiden vuosien puristuksista on aatteellista ja järjestöllistä korjausvelkaa. Kevättalkoot on käynnistymässä ja ämpäreitä on jaossa. Kepu kiinnostaa. Tupailloissa on tuuletettava. Meillä on juureva ja sisukas kansanliike, joka vaatii kippareiltaan paljon. Meillä on puheenjohtaja Annika, jonka johdolla voitettiin kolmet gallupit.

Ketterä puolue kehittyy ajassa, tuottaa päräyttäviä kampanjoita ja tuo väylän vaikuttaa jäsenille. Tulevan puoluesihteerin homma on palauttaa itsetuntoa tähän poppooseen. Isänmaan asioiden hallinnoinnin sijaan olemme ottamassa askeleita oppositioon. Käännekohdassa keskustan linjoja lähdetään porukalla pohtimaan. Kampanjakoneiston kunnostussarja ja innostavalla otteella me-henkeä. Puolueen viestissä on oltava väkevää aatetta ja tunnetta.

Siksi harkinta on käynnissä. Työ toiminnanjohtajana kylien ja talkootyön puolesta on intohimon homma. Nyt olisi myös ainutlaatuinen mahdollisuus. Harkitsen. Päätän äitienpäivän jälkeen, olenko mukana kisassa keskustan puoluesihteeriksi. Evästyksiä otan vastaan. Varmasti pitää pohdiskella porukalla, ja äidin kanssa myös.

Kevättä kohden,
Aleksi